PUNGI VIDAT NETEDE 25X35 CM, GROSIME 80 MICRONI, 100 BUC - Detalii
Pungile de vidat netede 25x35 cm, cu grosimea de 80 microni, sunt ideale pentru ambalarea alimentelor și păstrarea prospețimii acestora pentru o perioadă îndelungată. Fabricate din material rezistent, asigură o etanșare perfectă, prevenind oxidarea și deshidratarea produselor. Acestea sunt compatibile cu aparatele de vidat cu cameră și sunt potrivite pentru depozitarea cărnii, legumelor, brânzeturilor.
Pungile de vidat sunt esențiale pentru păstrarea prospețimii alimentelor, prelungind durata de conservare și protejându-le de umiditate, oxidare și arsura de congelare. Disponibile în variante netede sau gofrate, acestea sunt compatibile cu diferite tipuri de aparate de vidat. Ideale pentru depozitarea cărnii, legumelor, produselor lactate și preparatelor sous vide, pungile de vidat sunt fabricate din materiale rezistente, asigurând o etanșare perfectă.
Se pot folosi si vida doar cu aparatul de vidat cu camera!

Nu se pot folosi la aparatele de vidat care videaza cu punga în exteriorul aparatului!

Specificatii:
Nu se pot utiliza la masinile de vidat fara camera. Nu se pot folosi la aparatele de vidat care videaza cu punga în exteriorul aparatului!
Se pot folosi si vida doar cu aparatul de vidat cu camera!
- Dimensiuni: 25x35 cm
- Grosime totala: 80 μm
- Punga multistrat, cu bariera, destinata ambalarii in vid (carne, peste, branza, mezeluri, etc)
- ISO 4593:1993
- Toleranta grosime: ±10%
- Rezistenta la tractiune: pe lungime 45 N/mm², pe diagonala 40 N/mm² CSN EN ISO 527-3
- Elongatie relativa la punctul derupere: pe lungime 90%, pe diagonala 75%
- Coeziunea straturilor N/15mm 1,4 CSN 77 1313
- Coeficient maxim de frecare: PE/PE 0,5, PA/PE 0,6, CSN EN ISO 8259 150 mm/min
- Permeabilitatea maxima la vaporii de apa: g/m²*d¹ 1,0, ISO 1516-1:2003 38ºC, 90%RV
- Greutate: Kg/m² 0,085, PND 72-360-05čl.
- Toleranta greutate: ±10%
- Rezistenta: 15 N/15 mm, TE 4520-05
- Interval de sudare termica: 125-180ºC
- Pungile pot fi utilizate la o temperatura maxima de 100 grade Celsius
- Gatirea sous-vide poate fi realizata pentru un interval de maxim 2 ore
- Intervalul de temperatura recomandat pentru stocarea acestora este +10°C si +25°C, cu evitarea contactului direct cu razele soarelui si a substantelor chimice
- Tara de provenienta: Romania
Detalii tehnice
Numar bucati/Set:
100 buc/set
PUNGI VIDAT NETEDE 25X35 CM, GROSIME 80 MICRONI, 100 BUC - Beneficiază de echipamente HoReCa destinate unei game variate de utilizări!