Cuțit Santoku Sabatier Ideal, 100% forjat, cu lama de 18 cm
Acest cuțit Santoku Sabatier Ideal, 100% forjat, cu lama de 18 cm este un exemplu al calității excelente a produselor Sabatier. Acest cuțit este un must-have în bucătărie datorită versatilității sale mari. Într-adevăr, cuțitele Santoku sunt considerate a fi versiunea japoneză a cuțitelor de bucătar datorită funcționalității lor versatile. Acestea au însă avantajul de a fi mai eficiente, atunci când vine vorba de tăierea legumelor datorită lamelor lor rotunde și largi. În plus, acest Santoku specific este echipat cu o lamă cu gropițe care împiedică lipirea alimentelor de lamă datorită micro bulelor de aer create de caneluri.
Lama acestui cuțit santoku este super puternică și rezistentă la coroziune deoarece este fabricată din oțel inoxidabil N4116 Nitro+. Are un rating de duritate de 57/59 HRC pe scara Rockwell care demonstrează robustețea și soliditatea lamei. Mai mult, este important de menționat că lama sa a fost forjată în întregime dintr-o bucată unică de oțel, printr-un proces în care bucata de oțel este ștanțată la o temperatură de 1100 de grade Celsius.
În plus, mânerul este fabricat din POM, care este un material sintetic de înaltă calitate, care este utilizat pe scară largă în produsele de bucătărie, datorită durabilității mari și proprietăților igienice. Are o formă ergonomică care vă oferă o prindere confortabilă în timp ce tăiați ingredientele. Și nu în ultimul rând, acest mâner este fixat cu trei nituri care vor asigura un echilibru plăcut întregului cuțit.
Principalele caracteristici care garantează performanța excelentă a acestui cuțit sunt următoarele:
- Lama cu gropițe este realizată dintr-un oțel inoxidabil N4116 Nitrogen+ (X50CrMoV15+N) ultra rezistent la coroziune, cu un nivel ridicat de rezistență și este întărit cu azot.
- A fost forjat în întregime dintr-o piesă unică de oțel printr-un proces în care piesa de oțel este ștanțată la o temperatură de 1100 de grade Celsius. Acest proces face ca lama să aibă robustețea necesară, pentru a îndeplini sarcini care necesită un nivel ridicat de rezistență.
- Pentru a vă oferi o prindere fermă și confortabilă în timp ce tăiați ingredientele alimentare, mânerul acestui cuțit de bucătar are un design ergonomic, fabricat din POM de culoare neagră, care este un material sintetic de înaltă calitate care este utilizat pe scară largă în ustensilele de bucătărie datorită durabilității și rezistenței sale mari
Lamă cu gropițe din oțel inoxidabil N4116 Nitro+ (X50CrMoV15+N) ce îi conferă o rezistență ridicată.
A fost forjat în întregime dintr-o singură bucată de oțel ce îi oferă o duritate garantată.
Evaluarea durității de 57/59 HRC pe scara Rockwell îi dă o rezistență impresionantă.
Mânerul de culoare neagră din POM, cu trei nituri din alamă are o prindere confortabilă.
Fabricat în Thiers, Franța