Cuțitul Bucătar Japonez Deba Profesional, Inox, 21 cm, Icel este un cuțit esențial în orice bucătărie japoneză autentică, fiind conceput pentru a manipula cu precizie peștele, dar și pentru a tăia carnea și oasele. Este un instrument de înaltă performanță, specializat în prelucrarea peștelui și a preparatelor din fructe de mare, dar și în alte tehnici de tăiere, fiind o alegere excelentă pentru bucătari profesioniști și pasionați.
Cutitul bucătarului este un instrument esențial pentru orice tip de preparare a alimentelor. Acesta este conceput pentru a face față unei game variate de sarcini, de la tăierea legumelor și cărnii până la tocarea ierburilor și a altor ingrediente. Cuțitul bucătarului este proiectat pentru a oferi echilibru, precizie și confort, contribuind la eficiența în bucătărie și la obținerea unor rezultate excelente.
Cutitul Deba este considerat principalul cutit japonez.
Este un cutit robust si greu, utilizat pentru taiat, filetat si portionat peste.
Poate fi utilizat si pentru pui.
Seria de cutite inspirate din traditia japoneza sunt ideale pentru pregatirea preparatelor orientale traditionale precum sushi, sashimi, ramen, etc.
Specificatii: