Lancom - 10 Nov, 2020
In permanenta preocupati de calitatea preparatelor realizate, profesionistii in domeniul HoReCa sunt in continua cautare de noi echipamente si accesorii pentru bucatarii profesionale pe care...
Lancom - 10 Nov, 2020
Intotdeauna atenti la contextul in care se prefigureaza obiceiurile culinare ale clientilor lor: posturi, perioade din an, obiceiuri, traditii, aspecte legate de regimul climatologic al locatiei in care...
Lancom - 10 Nov, 2020
Unul dintre cele mai importante aspecte care pot sa creeze sau sa distruga prestigiul unei bucatarii profesionale il reprezinta conditiile de igiena in care isi desfasoara activitatea, alaturi de calitatea...
Lancom - 09 Nov, 2020
Dupa festinul meselor de Sarbatori in care au fost nelipsite fripturile, salatele cu maioneza, sarmalele, carnatii si caltabosul, cu totii ne dorim o perioada de detoxifiere cu preparate usoare, sanatoase...
Lancom - 09 Nov, 2020
Aroma imbatatoare a prajiturilor de Craciun reprezinta bucuria mult asteptata a copiilor si adultilor deopotriva. Preparate din fructe, creme de vanilie, cacao sau ciocolata, prajiturile, fie ele realizate...
Lancom - 09 Nov, 2020
Domeniul HoReCa este una dintre cele mai ofertante si satisfacatoare branse, ofera posibilitatea de a-ti exprima creativitatea, pasiunea, de a experimenta si descoperi in fiecare zi noi metode, procedee...
Lancom - 09 Nov, 2020
O bucatarie profesionala se deosebeste de una obisnuita, casnica prin dotarile de exceptie si prin implicarea bucatarilor profesionisti. O bucatarie profesionala, cu certitudine are nevoie...
Lancom - 09 Nov, 2020
Ca orice profesionist, un bucatar care isi respecta si isi iubeste profesia si produsul realizat, isi alege cele mai calitative instrumente, care sa ii permita sa isi exprime priceperea si pasiunea.Deloc...
Lancom - 09 Nov, 2020
Preparatele din carne au fost dintotdeauna un deliciul culinar pe care cu totii l-am savurat cu deosebita placere. Realizarea preparatelor din carne de calitate, ca al oricaror preparate, este dependenta...