Lancom - 21 Mar, 2025
În peisajul gastronomic românesc, micii la grătar ocupă un loc de cinste, reprezentând nu doar o delicatesă tradițională, ci și o oportunitate de afaceri cu potențial semnificativ...
Lancom - 26 Feb, 2025
Dospirea aluatului este etapa care transformă ingredientele într-o textură ușor de lucrat și aerată, esențială pentru obținerea unui produs de calitate. În afacerea ta de patiserie...
Lancom - 26 Feb, 2025
O afacere cu cozonaci de casă în industria HoReCa presupune mai mult decât simpla producție a acestui desert tradițional. Aceasta implică o abordare strategică, care să îmbine autenticitatea...
Lancom - 10 Feb, 2025
Dragă antreprenor, dacă vă gândiți să deschideți o ciocolaterie în sectorul HoReCa, ați făcut o alegere excelentă. Piața dulciurilor artizanale din România este în plină...
Lancom - 06 Feb, 2025
Temperarea ciocolatei reprezintă o tehnică esențială în universul cofetăriei și al industriei HoReCa, unde rafinamentul și perfecțiunea vizuală sunt la fel de importante ca gustul....
Lancom - 14 Jan, 2025
În industria HoReCa, prezentarea vizuală a preparatelor culinare a devenit la fel de importantă ca și gustul acestora. Cu ocazia Valentine's Day, arta plating-ului capătă o semnificație aparte,...
Lancom - 14 Jan, 2025
În lumea gastronomiei moderne, aspectul vizual al unui preparat culinar a devenit la fel de important ca și gustul său. Această artă de a transforma o simplă farfurie de mâncare într-o...
Lancom - 13 Dec, 2024
În peisajul dinamic al antreprenoriatului modern, conceptul de afacere rulotă cu cafea a câștigat o popularitate semnificativă. Această abordare inovatoare combină pasiunea pentru...
Lancom - 26 Nov, 2024
Ingrediente proaspete - Numeroase preparate sunt gătite la fața locului, în prezența clienților, utilizând ingrediente proaspete și de calitate. Sursă foto: Shutterstock.com Un aspect...
Lancom - 04 Nov, 2024
Tot mai populară în bucătării profesionale și casnice, tehnica de gătire sous-vide oferă un control precis asupra temperaturii și timpului de preparare a alimentelor. În acest...
Lancom - 31 Oct, 2024
Sursă foto: Shutterstock.com În domeniul HoReCa perioada sărbătorilor vine cu o cerere tot mai mare de produse tradiționale românești. Calitatea trebuie să fie superioară, tradiția...
Lancom - 28 Oct, 2024
Gastronomia este mai mult decât chimie. Este artă care necesită instinct și un pic de matematică pentru că, savoarea din farfurie rezultă numai din măsurători exacte și echilibru. Această...