Trendurile in gastronomie sunt adesea rezultatul evolutiei sociale, a modalitatii in care culturile, popoarele si traditiile lor se contopesc, se influenteaza reciproc sau sunt transmise in interiorul societatii, precum si in conformitate cu nevoia de mentinere a unui corp si a unei miniti sanatoase – deziderat existent inca de la inceputul omenirii, dar care, la randul lui a cunoscut evolutii ce merg mana in mana cu descoperirile in medicina.
De asemenea, evolutiile si trendurile culinare, sunt sustinute, incurajate si diversificate de dezvoltarea gamelor de echipamente HoReCa, de realizate a noi instrumente menite sa ofere suportul necesar pentru realizarea unor preparate complexe si care sa reduca din timpul efectiv de lucru al bucatarului , astfel incat acesta sa isi poata focusa atentia pe realizarea unor noi combinatii, a unor noi retete.
In timp ce bucataria est asiatica, sud asiatica cunoaste o crestere semnificanta in optiunile populare atat din perspectiva consumatorilor, cat si din cea a profesionistilor, nevoia de identificare de instrumente menite sa iti sustina eforturile de a raspunde pozitiv noilor cerinte este din ce in ce mai mare.
Primul pas in alegerea celor mai potrivite utilaje de bucatarie si echipamente restaurant este sa stabilesti care este specificul bucatariei tale.
Dupa ce ai lamurit acest aspect, incepi sa iti faci o lista de echipamente bucatarie generale, care nu au cum sa lipseasca dintr-o bucatarie profesionale, precum: masina de gatit profesionala, cuptor patiserie, cuptor pe carbuni, tigai, oale, semioale, cutite profesionale, cantare de bucatarie profesionale, hota profesionala si asa mai departe.
Odata fianlizata aceasta etapa, mergi spre alegerea echipamentelor specifice pentru tipul de bucatarie ales. Spre exemplu, daca te-ai decis sa abordezi bucataria chinezeasca, ei bine, vei avea nevoie de tigai wok, site de calitate, razatoare profesionala, un blender profesional de calitate, termometru de bucatarie si multe altele.
Desi pare simplu, aceasta misiune este una ce necesita timp. Poti alege sa faci o prospectie de piata, pentru fiecare utilaj/echipament in parte, sa vezi care sunt cele mai noi tehnologii, sa cauti parerile utilizatorilor actuali ai respectivelor echipamente, sa realizezi comparatii. Sau poti alege calea mai putin greoaie si costisitoare de timp, poti opta sa alegi un furnizor de echipamente HoReCa ce si-a demonstrat in timp seriozitatea si inclinatia spre performanta, ceea ce iti garanteaza ca achizitiile realizate de tine vor intra sub incidenta garantiei eficientei, calitatii si andurantei.
Lancom este unul dintre furnizorii de echipamente restaurant ce, de-a lungul timpului, a demonstrat ca nu face rabat de la calitate, performanta si profesionalism. Gama de produse comercializata este una ce atinge cele mai inalte standarde si satisface si standardele celor mai exigenti profesionisti. De aceea, daca iti doresti sa te bucuri de echipamente restaurant de cea mai buna calitate, nu trebuie decat sa consulti oferta noastra, sa plasezi comanda si sa iti porti afacerea pe cele mai inalte culmi ale succesului!
Cod produs: GR85
PRP: 3335.38 €
Fara TVA
Cod produs: GP1GC
PRP: 6473.29 €
Fara TVA
Cod produs: INVOQ BAKE 6 - 400X600
Cod produs: WTC-202B
PRP: 416.00 €
Fara TVA
Cod produs: HC3(4)8FEFM22012050