Desi un concept nou pe piata din Romania, street food-ul a castigat intr-un ritm rapid popularitatea in randul gurmanzilor, in special in cadrul festivalurilor urbane. Si, cum nu mai este niciun secret faptul ca afacerile pe 4 roti s-au dublat in ultimii ani, concurenta a crescut semnificativ, iar diversitatea a devenit un criteriu de selectie important.
Cu o multitudine de culori ce incanta ochiul si un design inovator, food truck-urile au reusit sa atraga atentia, devenind de multe ori o alegere mult mai potrivita pentru cei grabiti sau pentru cei care cauta diversitate. Asa au ajuns sa fie nelipsite din parcuri, festivaluri, concerte, evenimente, campusuri business sau universitare.
Avand in vedere ca food-truck a devenit un fenomen in plina ascensiune, iar numarul detinatorilor unei astfel de afaceri s-a dublat fata de 2017, evident ca a crescut si concurenta, antreprenorii cautand sa aduca un plus de inovatie in sfera gastronomiei romanesti, pe langa binecunoscutii ,, burgers and fires”.
Pentru a fii cu un pas in fata concurentei si a scoate din anonimat ,,mica afacere” , proprietarii de van-uri au ales ca surse de inspiratie bucataria asiatica , indiana sau italiana, toate reinterpretate in varianta unei mese ,,la pachet”, reusind sa pastreze totodata gustul si savoarea fiecare bucatarii.
Un nou ,,trend” care a devenit in ultimii ani destul de apreciat si in aria gastonomiei romanesti, si cu precadere in randul food truck-urilor , este mancare indiana. Bucataria indiana se deosebeste de celelalte bucatarii in principal prin mixul de condiment atent selectionate, reusind sa multumeasca o paleta larga de consumatori, fie ca vorbim de vegani sau de consumatorii preparatelor din carne.
IndiVan este un exemplu de succes in randul bucatariilor mobile, care a reusit sa patrunda in aria gastronomiei romanesti cu un concept nou de mancare indiana, ideala pentru cei care doresc #altcevalaprânz. IndiVan vine cu o paleta larga de preparate indiene, menite sa satisfaca gusturile iubitorilor de curry, fenicul, chimion sau kashmiri.
IndiVan se adreseaza in special celor care doresc o diversitate de arome si gusturi in farfurie, reusind totodata sa satisfaca papilele celor mai aprigi critici culinari, printr-un mix perfect de arome si condiment atent alese pentru a da gustul si savoarea autentica a mancarii indiene.
Daca si tu vrei sa experimentezi gustul inedit al mancarii indiene si sa te bucuri de un festin culinar de exceptie, IndiVan truck te asteapta intre 18 și 20 mai la East European Comic Con, la Romexpo. Noi am acceptat provocarea si ne-am bucurat de o masa delicioasa, unde am experimentat gusturi din cele mai diverse. Incearca si tu #altcevalaprânz si cu siguranta nu vei regreta alegerea facuta!