Pretentioasa, dificila si solicitand de ficare data atingerea unor standarde inalte, prepararea pestelui este o operatiune ce tinde sa creeze dificultati, cu precadere celor care sunt la inceput de drum in aventura numita bucataria profesionala.
Pentru ca succesul tau este si succesul nostru, pentru ca ne dorim sa iti oferim posibilitatea de a atinge perfectiunea profesionala nu doar prin oferta de echipamente HoReCa de cea mai buna calitate, ci si prin sfaturi pe care le consideram utile, iata cateva „trucuri” prin care poti transforma prepararea pestelui intr-o operatiune simpla, incheiata cu un succes sigur.
Unul dintre aspectele importante este calitatea pestelui. Acesta trebuie sa fie proaspat sau mentinut in cele mai bune conditii. Si bineinteles, curatarea perfecta a acestuia.
Pentru o curatare perfecta, primul pas este alegerea celui mai eficient cutit profesional pentru curatat peste. Apoi, pentru a te asigura ca nu exista riscul ranirii, mai ales ca unii pesti au aripioare foarte tari si taioase, este important sa utilizezi o pereche de manusi de protectie. Acum ca te-ai echipat corect si complet, cu un cutit profesional pentru curatat peste care iti va asigura o buna manevrabilitate si o utilizare facila, precum si cu o pereche de manusi care sa iti asigure siguranta, poti trece la curatarea efectiva a pestelui.
Urmatorul pas este eviscerarea corecta: trebuie sa introduci lama cutitului in burta pestelui, in apropierea cozii si cu o miscare sigura si rapida sa despici burta, pana la cap, fara a atinge intestinele.
Dupa ce ai inlaturat toate organele, spala bine pestele, cu apa din abundenta, astfel incat sa indepartezi riscul mentinerii unor reziduuri nedorite.
Acum ca ai un peste curat, curatat perfect, poti incepe prepararea lui.
Daca inca nu ai cumparat un cutit profesional pentru curatat peste si iti doresti sa poti face o achizitie inteleapta, nu iti ramane decat sa faci o comanda in magazinul nostru online de echipamente HoReCa. Succesul este garantat.
Cod produs: 246.3702.22
PRP: 13.73 €
Fara TVA