Initierea unei afaceri in industria ospitalitatii este un vis impartasit de multe persoane. Dar deschiderea unui restaurant este o activitate cu mult mai complicata decat isi imagineaza cei neinitiati in domeniu. Cele mai mari provocari apar chiar din momentul in care trebuie sa alegi cele mai potrivite echipamente bucatarie.
Selectarea celor mai potrivite echipamente pentru bucatarie trebuie sa fie facuta in mod corespunzator inca de la momentul initierii afacerii, pentru ca niciun viitor proprietar de restaurant nu isi poate permite sa faca alegeri neinspirate, mai ales daca acestea sunt costisitoare.
Desi ar putea sa para tentant sa achizitionezi echipamente ieftine, astfel incat investitia ta sa fie recuperata in mod rapid, cel mai adesea trebuie sa lasi calitatea sa primeze in fata pretului redus, deoarece o investitie neinspirata in bucatarie poate sa te coste, in timp, mult mai mult decat daca ai alege din start echipamente de calitate, cu functii multiple, care iti asigura performanta.
O alta provocare, este deja celebra dezbatere intre argumentele pro achizitionare echipamente bucatarie electrice sau echipamente bucatarie pe gaz. Discutia in acest sens nu are in prim plan numai eficienta energetica si de costuri initiale ale investitiei, ci si maniera in care alegi sa gatesti preparatele pe care urmeaza sa le prezinti in meniul restaurantului tau.
Si in acest caz, multi sunt tentati sa opteze pentru varianta care le statisface nevoia de a echilibra raportul cost/eficienta la momentul achizitiei, dar un aspect foarte important este sa iei aceasta decizie in functie de meniul pe care urmeaza sa il prezinti in restaurantul tau si modalitatea de preparare a mancarurilor.
Astfel, dezbaterea fiind deschisa, putem spune ca este important ca inainte sa te decizi ce tip de echipament pentru bucatarie alegi, sa consulti costurile pentru fiecare tip de sursa de energie.
Desi echipamentele electrice pot fi mai ieftine la momentul achizitiei, este posibil ca valoarea facturilor lunare sa fie mai mare decat daca ai utiliza echipamente bucatarie pe gaz, astfel ca trebuie sa iei in calcul si acest aspect.
De asemenea, trebuie sa ai in vedere faptul ca echipamentele pe gaz sunt mai greu portabile, dar intr-o bucatarie profesionala, cu siguranta acesta nu este un factor foarte important.
Astfel, in functie de tipul de preparate pe care urmeaza sa il servesti de costurile de intretinere si de utilizare indelungata a echipamentelor, de bugetul initial, poti opta fie pentru echipamente bucatarie pe gaz, fie echipamente electrice, important este sa se muleze perfect pe nevoile bucatariei tale.
Oricare ar fi alegerea ta, oricare ar fi standardele si bugetul tau, magazinul nostru online de echipamente HoReCa este pregatit sa iti puna la dispozitie dotarile necesare echiparii unei bucatarii profesionale performanta, eficienta, de succes.
Cod produs: 7865.N1.12903.21
PRP: 4497.83 €
Fara TVA
Cod produs: 7865.N1.12903.20
PRP: 2699.70 €
Fara TVA
Cod produs: 7856.N1.40703.11
PRP: 1330.36 €
Fara TVA
Cod produs: 7856.N1.40703.03
PRP: 1422.42 €
Fara TVA
Cod produs: K7ECPP05
PRP: 2263.78 €
Fara TVA
Cod produs: K7GCPP05
PRP: 2177.94 €
Fara TVA
Cod produs: C2EFR10TT
PRP: 2052.27 €
Fara TVA
Cod produs: C2GFR10TT
PRP: 1749.80 €
Fara TVA