​Cum sa alegi cel mai bun cutit Chef

13.11.2020

Un cutit de calitate este cea mai importanta ustensila a unui bucatar. Ca orice alt echipament bucatarie, un cutit Chef trebuie sa raspunda nevoilor tale si sa iti permita sa obtii succesul.

Pentru aceia dintre voi care inca nu au reusit sa gaseasca un cutit Chef ideal, iata cateva elemente pe care trebuie sa le luati in calcul atunci cand faceti achizitia:

1. Stilul

Indiferent ca esti un fan al lamelor late sau al celor subtiri, un cutit profesional de calitate este usor manevrabil, este dur si precis.

2. Designul

Un cuțit bun trebuie sa fie la fel de bine pus la punct ca o masina de curse: de la curbura lamei la greutatea crapodina si forma manerului, ceea ce ii asigura echilibru si performante maxime.

cutit chef, echipamente bucatarie

3. Materialele din care este realizat

Calitatea inoxului este cat se poate cunoscuta. Acesta este usor, ofera precizie si manevrabilitate usoara. De asemenea, imbinarea dintre lama si maner trebuie sa fie realizata astfel incat sa permita igienizarea corecta.

4. Ultimul si cel mai important aspect este preferinta personala.

Din momentul in care criteriile de calitate si siguranta au fost indeplinite, propria ta reactie este ceea ce conteaza cel mai mult in alegerea celui mai potrivit cutit Chef. Acesta trebuie sa fie ca o extensie perfect echilibrata a mainii tale, pe care sa o simti natural.

Acum ca am stabilit care sunt criteriile si care sunt caracteristicile unui cutit Chef de calitate, iata cateva dintre sugestiile noastre:

cutit chef profesional

CUTIT CHEF CU LAMA 30 CM

Oferind un control perfect, un echilibru ideal intre lama si maner, realizat din inox forjat de cea mai buna calitate si cu o prindere ce permite igienizarea facila si eficienta, acest cutit profesional este o alegere de exceptie.

cutit bucatar santoku profesional

CUTIT SANTOKU CU LAMA 18 CM

Calitatea cutitelor japoneze se reflecta si in specificul bucatariei japoneze, in care precizia in utilizarea cutitului are o importanta capitala in atingerea succesului.

Cu o calitate de exceptie, acest cutit ce poarta marca excelentei KAI are o durata de viata mare si iti ofera posibilitatea realizarii taierilor perfecte.

cutit bucatar japonez

CUTIT JAPONEZ CU LAMA 21 CM 

Cunoscute in intreaga lume ca fiind unele dintre cele mai bune cutite, cutitele ICEL au lamele produse din otel-inox de calitate superioara aliat cu chromium-molybdenum-vanadium (X50CrMoV15), ceea ce permite realizarea unor taieri incredibili de fine. Aceste cutite ofera garantie pe viata pentru defectele de fabricatie sau ale materialului. Respectul pentru traditiile samuraiului este transpus cu maiestrie in aceste fantastice cutite Chef.

Daca ai ales cutitul profesional perfect pentru tine sau daca iti mai doresti detalii despre performantele si modalitatile de utilizare ale celor aflate in oferta noastra de echipamente bucatarie, contacteaza-ne si vei primi raspunsurile asteptate.

Poti incepe sa faci cumparaturile acum!

Produse recomandate

Cutitul Bucatarului Cutit bucatar CHEF profesional cu lama ingusta, inox, 30 cm, Icel - Lancom.ro

Cutit bucatar CHEF profesional cu lama ingusta, inox, 30 cm, Icel

Cod produs: 281.HR27.30

18.36 €

PRP: 23.87 €
Fara TVA

Cutitul Bucatarului Cutit bucatar santoku profesional cu lama lata, inox, 18 cm, Icel - Lancom.ro

Cutit bucatar santoku profesional cu lama lata, inox, 18 cm, Icel

Cod produs: 281.HR25.18

12.25 €

PRP: 15.93 €
Fara TVA

Cutitul Bucatarului Cutit bucatar japonez Deba profesional, inox, 21 cm, Icel Tokyo - Lancom.ro

Cutit bucatar japonez Deba profesional, inox, 21 cm, Icel Tokyo

Cod produs: 26100.TK10000.210

29.13 €

PRP: 37.87 €
Fara TVA

Cutitul Bucatarului CUTIT CHEF COMPLET INOX CU LAMA 20 CM - Lancom.ro

CUTIT CHEF COMPLET INOX CU LAMA 20 CM

Cod produs: 25100.AS10000.200

34.96 €

PRP: 45.45 €
Fara TVA