Aparat de gatit sous vide de mare precizie Pro Chef - Detalii
Un aparat de gătit sous vide îți poate transforma experiența în bucătărie. Alege un model care se potrivește nevoilor tale și bucură-te de preparate gătite la perfecțiune, cu minim de efort.
Aparat de gatit sous vide Pro Chef - echipament pentru gatit la temperatura joasa de mare precizie.
Este prevazut cu un sistem puternic de recirculare al apei care nu doar contribuie la un consum scazut de energie ci asigura si o temperatura constanta in incinta.
Este prevazut cu 4 programe de lucru, timer pentru gatire si pornire cu setare in intervalul 1 min-99h 59 min sau mod gatire infinita.
Permite gatirea cu 2 sonde de lucru, o sonda pentru monitirizarea temperaturii in incinta si o sonda pentru monitorizarea temperaturii din produs astfel incat precizia este maxima, precizia senzorului este de 0.03 grade Celsius si o a temperaturii afisate de 0,1 grade Celsius.
Prevazut cu un senzor de nivel apa pentru evitarea arderii rezistentei sau pentru evitarea operarii fara produse.
Functia HOLD mentine o temperatura apei la un nivel optim daca aparatul este inca in incinta dupa 5 minute de la atentionarea acustica asupra finalizarii ciclului de lucru. Acest lucru impiedica aparitia bacteriilor pentru timp nelimitat sau pana cand aparatul este oprit.
In plus ofera functia de preincalzire care accelereaza procesul de gatire prin setarea temperaturii la un nivel superior fata de cel necesar (optim in cazul gatirii produselor congelate deoerece adaugarea acestora in apa conduce la o scadere drastica a temperaturii din baia de apa) si ajustand-o apoi catre temperatura de lucru setata dupa ce produsul este adaugat in apa.
Este prevazut de asemenea cu functia Blackout care permite restaurarea tuturor parametrilor setati anterior unei pene de energie electrica.
Nu este necesara calibrarea in timp, precizia senzorilor de temperatura este garantata pe toata perioada de viata a aparatului.
Functia TPS (thermal phase sequence) permite maturarea si fragezirea produselor din carne, maturare calda, decongelarea si gatirea produselor, diverse moduri de gatire bazate atat pe setarea temperaturii de lucru cat si pe timpul necesar procesului. Multumita acestei functii poate fi considerat singurul aparat de acest fel din intreaga gama de produse imersive.
Specificatii:
Structura otel-inox
Dimensiuni: 181x180x403 mm
Capacitate maxima de lucru: 50 lt
Tensiune alimentare: 230V/50Hz
Putere: 2100 W
Temperatura de lcuru reglabila in intervalul +25...+97 grade Celsius
Acuratete pe intregul interval: 0.05%
Precizie temperatura de lucru: 0.03 grade Celsius
Precizie temperatura afisata: 0.1 grade Celsius
Tip sonda temperatura: PT1000 clasa A
Precizie sonda produs: +/-0.15 grade Celsius
Algoritm de stabilitate temperatura de lucru
Sistem de reglare al puterii de circulare apa
Control nivel apa
Program pornire intarziata
Functii: standby automat, HOLD, Black-out
Afisare temperatura in grade C sau F
4 retete programabile
Prevazut cu carte de bucate si retete
Optional poate fi prevazut cu sonda de produs
Dimensiuni ambalaj: 192x199x426 mm
Greutate: 5 kg
Provenienta: Italia
Detalii tehnice
Lungime:
181 mm
Latime:
180 mm
Inaltime:
403 mm
Greutate:
5 kg
Material:
Inox
Alimentare:
230 V
Putere:
2,1 kW
Temperatura lucru:
+25...+97 grade Celsius
Aparat de gatit sous vide de mare precizie Pro Chef - Beneficiază de echipamente HoReCa destinate unei game variate de utilizări!