Succesul unei afaceri în domeniul HoReCa depinde de gradul de satisfacție al clienților, ce poate fi obținut atât prin acoperirea unor servicii ireproșabile, cât și prin accesoriile prezente, ce trebuie să corespundă din punct de vedere funcțional și estetic. Un astfel de accesoriu, ce nu trebuie să lipsească de pe nicio masă a restaurantelor și pensiunilor din întreaga țară este oliviera. Aceasta are rolul de a pune la dispoziția clienților produse ce ajută la condimentarea felurilor de mâncare (ulei, oțet, piper, sare, la care se adaugă scobitorile).
Lancom.ro este furnizor de încredere pentru afacerile de tip HoReCa din România, care are în portofoliu produse și accesorii profesionale pentru servire de calitate superioară, realizate din materii prime rezistente. Astfel, pe lângă cărucioarele profesionale pentru servire, sunt disponibile tacâmuri și căni pentru restaurante, coșuri de servire profesionale, frapiere și alte produse utile, ce pot transforma un restaurant într-un loc preferat de numeroși clienți.
Olivierele sunt accesorii utile în orice tip de restaurant, fie cu specific românesc, fie internațional. Adăugarea de sare, piper, ulei și oțet la felurile de mâncare este o practică des întâlnită, majoritatea clienților preferând să-și condimenteze hrana după gust. În funcție de tipul de restaurant se poate opta pentru oliviere realizate din lemn, inox, sticlă, polipropilenă sau plastic, cu suporturi din inox sau plastic. Acestea se diferențiază după numărul de spații disponibile, existând varianta de olivieră pentru ulei și oțet cu două spații și cu patru spații pentru ulei, oțet, sare și piper, la care se adaugă varianta cu cinci, ce poate susține scobitorile din lemn.